Olympia Centre

Optimized FB Like Box

Videos

Olympia Centre, Commit to be Fit!

Παρακολουθήστε το Video

Η μάγισσα SAXANA - Dance show 2011

Παρακολουθήστε το Video

Παρουσιαση 2010 / Οταν τα βηματα γινονται χορος

Παρακολουθήστε το Video

Παρασταση 2007  / Φρουτοφαντασια

Παρακολουθήστε το Video

Όλα τα videos

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

PDF Print E-mail

Olympia Centre Pilates Olympia centre Abs & Hips Olympia Centre Aerobics

FITNESS

Ομαδικά προγράμματα

Απολαύστε τα ομαδικά προγράμματα του Οlympia Centre στην πιο σύγχρονη αίθουσα, 200 τ.μ. εξοπλισμένη με ειδικό παρκέ δάπεδο με τις απαραίτητες προδιαγραφές και με δυνατότητα διαχωρισμού για την πραγματοποίηση 2 ομαδικών προγραμμάτων ταυτόχρονα.Τα ομαδικά προγράμματα έχουν πραγματικά φανατικούς οπαδούς, που εξελίσσονται σε λάτρεις του είδους. Τα προγράμματα σε παρασύρουν με το ρυθμό και τη μουσική τους, σε γυμνάζουν σωστά με την καθοδήγηση των καλύτερων instructors στη χώρα μας, και σου δίνουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το πρόγραμμά σου σε κλίμα ομαδικό και φιλικό. Θα βρείτε το ομαδικό πρόγραμμα που αναζητάτε και το οποίο θα αγαπήσετε. Για τους περισσότερους, τα ομαδικά προγράμματα θεωρούνται η τέλεια εκτόνωση, η απόλυτη πηγή κεφιού, αδρεναλίνης και απίστευτης ευεξίας.

Pilates

Το Pilates είναι ένα μοναδικό είδος άσκησης που συνδυάζει δύναμη και ευλυγισία κσθώς και τη χρήση οργάνων (Pilates miniball, Tonic ball, Fitball, rings, elastic bands). Ο ιδρυτής του Joseph H. Pilates (1880 - 1967), έλεγε ότι ήταν 50 χρόνια μπροστά από την εποχή του και είχε δίκιο αν αναλογιστούμε την επιτυχία που γνωρίζει το Pilates σήμερα στην Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Pilates εστίασε στο κέντρο του σώματος δηλαδή στην κοιλιά και το ονόμασε "powerhouse". Όλες οι ασκήσεις στην τεχνική Pilates γίνονται με έμφαση στην ενεργοποίηση του powerhouse. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Οι κοιλιακοί και ειδικά ο εγκάρσιος κοιλιακός - το βαθύτερο στρώμα των κοιλιακών - δυναμώνουν πάρα πολύ. Ταυτόχρονα δυναμώνει και η πλάτη και έτσι οι άνθρωποι απαλλάσσονται από χρόνια προβλήματα της σπονδυλικής στήλης (μέση - αυχένα).

Ο ίδιος ο Pilates έλεγε: "Μετά από 10 μαθήματα Pilates νιώθεις τη διαφορά και μετά από 20 μαθήματα την βλέπεις. Μετά από 30 μαθήματα έχεις ένα καινούργιο σώμα!"

Σε ποιους απευθύνεται το Pilates;

 • Σε όλους όσους θέλουν να τελειοποιήσουν την απόδοση τους σε διάφορα σπορ (τένις, squash, τρέξιμο, γκόλφ, κολύμπι, κλπ.), αλλά και σε μουσικούς, ηθοποιούς και χορευτές.
 • Σε όσους έχουν κάποιο χρόνιο πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη ή είναι σε περίοδο αποκατάστασης από κάποιο τραυματισμό ή κάταγμα.
 • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν σωστό και ισορροπημένο μυϊκό τόνο, χωρίς όγκο.
 • Σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.
 • Pilates Consultant/Instructor: Ευρυδίκη Γρηγορίου

  Η Ευρυδίκη Γρηγορίου, Β.Α., καθηγήτρια κλασικού χορού, σύγχρονου χορού και instructor Pilates, , έχει σπουδάσει σε διεθνούς κύρους σχολές του εξωτερικού και της Ελλάδας.

 • Πτυχίο Β.Α. Ακαδημίας Καλών Τεχνών Πράγας,Τσεχία – κλάδος διδασκαλία κλασικού και σύγχρονου χορού, http://www.hamu.cz/music-faculty-of-the-academy-of-performing-arts?set_language=en
 • Δίπλωμα Pilates, Απόφοιτος του Αμερικάνικου Οργανισμού The Pilates Coach, Αθήνα.
 • Δίπλωματα Σχολής GRAFTS Λευκωσία: Personal Training, Fitness Instructor
 • Η διδασκαλία της στοχεύει στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας, ευεξίας και αντοχής του σώματος και του πνεύματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Pilates Consultant.

  Body Power – Abs & Hips

  Νιώστε τον παλμό των beats, την ένταση των κινήσεων, τη σύνθεση των βημάτων και απολαύστε ένα αερόβιο πρόγραμμα με την βοήθεια του οποίου θα πετύχετε συντομότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απεύθυνεται σε όλους, άντρες και γυναίκες. Η ρυθμική μουσική καθώς και η χρήση των διαφόρων οργάνων(βαράκια, step, λάστιχο και μπάρα) θα τονώσουν το σώμα σας και παράλληλα θα χάσετε το περιττό λίπος. Χάνετε 600 θερμίδες σε κάθε μάθημα.

  Body Power Trainer – Γιάννης Γρηγορίου βιογραφικό

   

  Μεταφορικό μέσο

  Το OLYMPIA CENTRE παρέχει μεταφορικό μέσο για τα παιδιά.

   
  Copyright © 2022 www.olympia-centre.com. All Rights Reserved.